ЗАПОРІЗЬКИХ ФЕРМЕРІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА ОНЛАЙН-ФОРУМ «ОРГАНІЧНА УКРАЇНА. ЗАПОРІЖЖЯ»

Швейцарський дослідний інститут органічного сільського господарства у партнерстві із SAFOSO AG впроваджує швейцарсько-українську програму «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».

За підтримки обласної державної адміністрації громадська спілка «Органічна Україна», яка представляє інтереси виробників органічної сертифікованої продукції, проводить XVII «Регіональний форум Органічна Україна. Запоріжжя».

Захід відбудеться 17 червня 2020 року в конференційній онлайн-залі ГС «Органічна Україна» на платформі Zoom з 10.00 до 14.00.

Програма Форуму додається.

Мета форуму:

  • формування ефективного і сталого політичного діалогу на місцевому, регіональному та національному рівнях для сприяння розвитку органічного сільського господарства;

  • визначення проблем та шляхів спільного вирішення питань;

  • підвищення рівня обізнаності щодо органічного виробництва;

  • збільшення місцевого виробництва органічної продукції та її споживання.

Про свою участь необхідно повідомити  до 15 червня Департамент агропромислового розвитку та захисту довкілля облдержадміністрації за електронною адресою subbotal@ukr.net або за тел. 224-64-52.

Календар заходів розміщений за посиланням.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном 098 17-17-577, Альона Мамонтова, менеджер з комунікацій ГС «Органічна Україна».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

https://www.zoda.gov.ua/news/