До уваги суб’єктів господарювання

Проєкт USAID “Демократичне врядування у Східній Україні” (далі – DC East) планує заходи щодо підтримки економічної спроможності прифронтових регіонів Запорізької області.

Відповідно до рішення керівництва DC East розпочинається планування заходів з підтримки малих бізнесів, фермерів. малих переробних підприємств. Головним аспектом у відповідній роботі має бути створення нових робочих місць в прифронтових регіонах, розширення виробничих потужностей та збільшення місцевих податків і зборів.

Орієнтовно в період 08-13 квітня представниками DC East планується робочий візит до Запорізької області для проведення інтерв’ю з кожним потенційним бенефіціаром, огляд наявних виробничих потужностей, земельного фонду тощо для ідентифікації системних суб’єктів господарювання, які будуть включені в фінальний грантовий пакет. Відповідно до норм НААСР, ДБН буде надаватися підтримка суб’єктам господарювання тільки у визначеному нормативно-правовому полі, оскільки після оснащення/переоснащення всі реципієнти мають працювати і розвивати свій бізнес синхронізовано з європейськими нормами і бути готовими до експорту української продукції.

У разі зацікавленості у проєкті суб’єкти господарювання можуть звернутися до селищної ради у термін до 31 березня 2024 року.