Звіт про проходження опалювального періоду

Комишуваська селищна рада активно співпрацює з благодійними фондами та гуманітарними організаціями задля задоволення основних потреб своїх мешканців і допомоги найбільш вразливим категоріям населення. Під час зимового періоду особлива увага надавалася питанню опалення житлових будинків. За підсумками опалювального періоду 2023/2024:

  • допомогу на проходження опалювального періоду у розмірі 15 000 гривен від іноземної неурядової організації Філія «АКТЕД» (ACTED) отримали 515 домогосподарств громади;
  • допомогу на придбання твердого палива у розмірі 25 000 гривен від міжнародної організації Dorcas отримали 683 домогосподарства громади;
  • допомогу у вигляді наборів для опалення будинку (піч-буржуйка і паливна деревина) від американської євангелічної некомерційної організації Samaritan’s Purse отримали 325 домогосподарств громади.

Наголошуємо, що категорії вразливості потенційних отримувачів допомоги, розмір допомоги, умови видачі та інші критерії встановлюються безпосередньо донором, який надає допомогу.  

Комишуваська селищна рада в подальшому продовжуватиме співпрацю з благодійними фондами і організаціями, спрямовану на підтримку жителів громади і забезпечення їх необхідною допомогою.