24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Мільйони українців споконвічно мріяли про власну суверенну державу й творили, і зберігали все те, що зараз є надбанням української культури.

Наш народ пройшов довгий шлях до омріяної свободи і незалежності, і цей день для нас – не просто свято. Він символ неділимості та недоторканності земель України.

Наша Незалежність оплачена дорогою ціною – великою кількістю життів тих, хто боровся за ідею вільної України зі зброєю в руках і без неї, незліченною кількістю життів тих, хто сидів за неї у таборах та в’язницях. Наша Незалежність і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць, які зупинили російську навалу і щодня наближають перемогу над російським агресором.

Цього року ми відзначаємо державне свято під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

Сьогодні нам довелося на полі бою захищати свій історичний вибір і право вільно жити на власній землі. І ми робимо усе, що можемо, щоб разом вистояти в цій війні за нашу свободу, за те, щоб Україна жила і процвітала.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

З Днем Незалежності України!

Селищний голова Юрій Карапетян