Інформація на 05 березня

Увага мешканцям Комишувахи! Хто ще не отримав дитяче харчування (від 0 до 2-х років), звертайтеся у приміщення селищної ради 06 березня з 08.00 год. При собі обов’язково мати паспорт і свідоцтво про народження дитини.

Через пошкодження підстанції відсутнє електропостачання на території трьох районів, у тому числі колишнього Оріхівського. Коли буде відновлено – невідомо.

Існує також проблема з мобільним зв’язком (будуть перебої), тому якщо ви маєте якісь питання, що потребують термінового вирішення, звертайтеся безпосередньо у приміщення селищної ради щодня з 08.00 год. На випадок коли зв’язок є, нагадуємо телефони, за якими можна звертатися: 050 253 57 21; 068 320 93 95.

Будь ласка, зберігайте спокій. За можливості залишайтеся вдома. Пам’ятайте про комендантську годину і світломаскування! Будьте уважними, бережіть себе! На випадок обстрілів найпростіші укриття – це цокольні та підвальні приміщення будинків, що мають хорошу вентиляцію; найбезпечніші з них ті, які мають декілька виходів. Але таке укриття має бути достатньо міцним, оскільки існує загроза завалу. Якщо такі укриття відсутні, використовуйте найбільш захищену кімнату (наприклад, ванну). Коли і це неможливо, варто лягти на підлогу, прикрившись предметами, що здатні захистити від уламків.