Інформація на вечір 04 березня

Доброго вечора, громадо!

Минає черговий досить напружений день і ситуація у нашій громаді залишається, як і раніше, під контролем. Керівництво на постійному зв’язку за телефонами 050 253 57 21; 068 320 93 95.

Мобільний зв’язок наразі відновлено, але можливі перебої. Щодо відновлення електропостачання інформація відсутня.  Продовжуємо інформувати вас про стан справ.

  1. Нагадуємо, світломаскування зберігає життя! Закликаємо всіх відповідально поставитися до заходів зі світломаскування: вимикайте світло в оселях, щільно зашторюйте вікна, гасіть вуличне освітлення своїх будинків!
  2. Не забувайте про те, що у нашій громаді встановлена комендантська година з 17.00 до 07.00. Повертайтеся додому вчасно, а за можливості просто залишайтеся вдома.
  3. Особливо хочеться звернути увагу на те, що в нашій області вже з’явилися неодноразові факти мародерства. ЗАРАЗ НЕ ЧАС КРАСТИ! Зараз ми всі повинні об’єднатися для того, щоб вирішувати питання оборони та життєзабезпечення наших населених пунктів, нашої області і нашої країни!
  4. Вкотре наголошуємо на важливості перевірки будь-якої інформації через офіційні джерела. НЕ ВІРТЕ ФЕЙКАМ! Наведемо приклад. Наразі почав поширюватися новий фейк про те, як начебто «російська армія рятує голодних мешканців Мелітополя». На відео на площі Перемоги люди підходять до вантажівок із прапорами РФ та отримують гуманітарну допомогу. Спростувати цей спектакль можна порівнявши відео з тієї ж локації від очевидців, які в цей час зустрічали окупантів з українськими прапорами та криками «Йдіть додому!». Джерела СБУ в Мелітополі повідомляють, що на площу заїхало 2 вантажівки в оточенні військових, відеооператор окупантів зняв постановче відео і вантажівки поїхали геть. За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова: «Мелітополь був, є і буде українським містом!» ( Інформацію взято з офіційного каналу Запорізької обласної військової адміністрації). До чого ми це розповідаємо: НЕ ВІРТЕ ПЛІТКАМ І НОВИНАМ З НЕОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ! ЧИТАЙТЕ ТІЛЬКИ ДОСТОВІРНУ ІНФОРМАЦІЮ!!! Це справді важливо!!!
  5. Що б там не було, не втрачайте присутності духу і вірте у нашу перемогу! Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні зазначає: «Нас стільки разів хотіли знищити. Не змогли. Ми пройшли стільки всього! І якщо хтось думає, що, подолавши все це, українці злякаються, зламаються або здадуться – він не знає нічого про Україну. І йому нічого робити в Україні». Всі ми зібрані і продовжуємо працювати. Нехай кожен з нас робить те, що в його силах, щоб наблизити нашу перемогу. Вона залежить від кожного з нас, від наших спільних, об’єднаних зусиль. Разом ми все витримаємо і обов’язково переможемо!