Школярі КЗ “НВК “Джерело” відвідали аеропорт Запоріжжя

Канікули, найвеселіша і довгоочікувана пора всіх школярів. Позаду уроки і домашні завдання, контрольні і лабораторні роботи. Попереду тільки відпочинок. Нарешті можна кудись поїхати, дізнатися про щось нове, незвичне, незвичайне та отримати купу приємних та корисних вражень.

Саме з цього і розпочав свій відпочинок 9-А клас КЗ «НВК «Джерело» під керівництвом вчителів Тетяни Добровольської та Владислави Шпірної.

З метою стимулювання учбової діяльності, ознайомлення майбутніх випускників з престижними професіями, та вивченням економічних об’єктів нашого краю, діти відвідали міжнародний аеропорт Запоріжжя. Із великим задоволенням діти прослухали екскурсію як працює аеропорт, які структурні підрозділи у ньому існують.

Особливо вразила дітей робота диспетчерів, які керуючи злетами, польотами та приземленнями величезних літаків – Боїнгів, Як-40, АН-24 тощо – на справді відповідальні не за машини, а за багато сотень людських життів.

Професіонали розповіли, що для того, аби працювати в установі, потрібно гарно володіти іноземними мовами, мати фізичну підготовку, бути комунікабельними та вміти працювати в команді.

Як розповіла організатор поїздки, вчитель історії Владислава Шпірна, діти після відвідин міжнародного аеропорту Запоріжжя, жваво обговорювали побачене та почуте, а деякі й проявили зацікавленість у тому, щоб здобути освіту й влаштуватися працювати до авіатранспортного підприємства.