У ЗАПОРІЗЬКИЙ ШВСМ ВСТАНОВЛЮЮТЬ ВІТРАЖІ У БАСЕЙНІ

Заступниця голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова разом із начальницею Управління молоді, фізичної культури і спорту ЗОДА Наталею Власовою відвідали будівельний майданчик Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності.

Головна кузня олімпійських кадрів регіону нині реконструюється за програмою Президента України «Велике Будівництво». Вартість ремонтних робіт – 106 млн грн, з них 60 мільйонів – це пряма субвенція з державного бюджету, 39,8 мільйонів гривень – кошти Державного фонду регіонального розвитку, 6 млн грн – обласні кошти на умовах співфінансування.

Як повідомив керівник підрядної організації, щодня на об’єкті без вихідних працює півсотні робітників. Роботи тривають за графіком. Головне – встигли до похолодання повністю замінити перекриття даху та замінити вікна основної будівлі. Зараз завершують обшивку фасаду. Також на дві третини вже змонтовано скляні вітражі у басейні.

У самій чаші басейну тривають технологічні роботи. Найближчим часом почнуть монтаж вентиляційних систем. Одночасно проводяться елентромонтажні роботи, встановлюють систему опалення, замінюють підлогу, монтують гіпсокартон та штукатурять стіни.

Проблем із фінансуванням та робочими руками нема – наголосив підрядник. Реконструкція триває згідно графіка.

Заступниця голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова та начальниця Управління молоді, фізичної культури і спорту ЗОДА Наталія Власова ознайомилися з роботами на об’єкті – побачили, як виглядає оновлений зал боротьби, майбутній зал дзюдо, внесли пропозиції стосовно оновлення зони біля басейну.

  • Державна та обласна влада докладають всіх зусиль, аби запорізька обласна школа вищої спортивної майстерності стала сучасним простором, де будуть проходити тренування, змагання, реабілітація провідних спортсменів регіону. Фінансування для реконструкції надходить вчасно і в достатньому обсязі. Тепер справа за підрядником – має виконати все в оговорений термін, – зазначила Злата Некрасова.