У вихідні дні в смт Комишуваха сталася надзвичайна ситуація

У вихідні дні в смт. Комишуваха склалася надзвичайна ситуація. Деякими районами адміністративного центру пронісся буревій. В наслідок цього, багато мешканців повідомили про пошкодження покрівлі власних будинків. На центральний вхід «Ощадбанку» впало дерево, яке було вирване з корінням сильним вітром.

Страшної шкоди буревій завдав покрівлі опорного закладу КЗ «НВК «Джерело», де триває реконструкція будівлі. У зв’язку з цими подіями, екстрено, була складена комісія у складі голови Комишуваської селищної ради Юрія Карапетяна, заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Надії Заяц, начальника 1 ДПРП ГУДСНС України в Запорізькій області майора служби цивільного захисту населення Сергія Бахолдіна, директора КЗ «НВК «Джерело» Людмили Петрової та прораба ПП «Алекс і Алекс БМГ» Геннадія Прочана.

Члени комісії здійснили огляд покрівлі загальноосвітнього закладу та склали акт обстеження. Комісія встановила, що значної шкоди було завдано близько  340 м 2 покрівлі: деформована та пошкоджена стропильна конструкція, зірвано частину покриття даху разом з обрищіткою, частина конструкції даху взагалі зсунуто.

Про стихійне лихо комісія повідомила службі надзвичайних ситуацій Оріхівського району.

Наразі керівництвом громади готується звернення до Запорізької обласної державної адміністрації щодо виділення коштів для ліквідації наслідків буревію.