Очільник громади звітував про роботу за 2018 рік мешканцям Новоіванівського старостинського округу

У адмінбудинку с. Новоіванівка, відбулося звітування голови Комишуваської селищної ради Юрія Карапетяна за рік, що минув. Окрім робіт, які були виконані у 2018 році, очільник громади розповів і про плани, що втілюватимуться в життя протягом поточного року на території Новоіванівського старостинського округу № 2.

Так, за словами Юрія Карапетяна, за умови виконання місцевого бюджету, планується провести ремонтні роботи приміщень адміністративної будівлі, в яких в подальшому розташуються працівників амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Новоіванівка. Окрім цього, ведуться домовленості щодо придбання автомобілю для медобслуговування населення Новоіванівського, Новотроїцького та Яснополянського старостинських округів.

Не  менш важливим питанням залишається підвіз дітей округу до шкіл та садочків громади. Для вирішення цієї проблеми, в 2019 році  буде придбано  шкільний автобус.

Як повідомив на зустрічі голова Комишуваської селищної ради,  в поточному році на порядку денному стоять і питання ремонту даху місцевого дитячого садочку, і заміна старих вікон та облаштування туалетної кімнати у  школі. Не залишиться без уваги й актова зала  адмінбудівлі, де проводяться різноманітні культурні заходи та розміщуються гуртки, тут також, за можливістю, планується встановлення пластикових вікон.

Під час бесіди з очільником громади мешканці с. Новоіванівка озвучили проблемні питання: відкриття в с. Новоіванівка аптеки, освітлення вулиць, збільшення кількості працівників поштового відділення для обслуговування  с. Кущове, установки зупинок громадського транспорту тощо.