Учні КЗ “НВК “Джерело” взяли участь у онлайн-уроці присвячений святкуванню Дня Європи в Україні

15 травня, з 9.25 до 10.30 години, учні старших класів КЗ «НВК «Джерело», взяли участь у Всеукраїнському відкритому онлайн-уроці «Європа починається з тебе», присвячений святкуванню Дня Європи в Україні.

За словами директора КЗ «НВК «Джерело» Людмили Петрової : «Захід був спрямований на об’єднання учасників освітнього процесу всієї країни, популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи».

Як розповіла вчитель англійської мови Тетяна Добровольська, під час відкритого онлайн-уроку, відомий тележурналіст, актор, Майкл Щур  розповів як впровадження європейських цінностей та стандартів в Україні сприяє покращенню життя кожного українця та формуванню демократії, свободи та прав людини в України.

Організаторами онлайн-уроку виступили Міністерство Інформаційної політики України, Міністерство освіти і науки України, Офіс віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за підтримки проекту ЄС «Association4U» та  Google Україна.

Для довідки: подивитися онлайн – урок «Європа починається з тебе» можна за посиланням https://sites.google.com/view/online-urok