Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

Щороку 3 грудня Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Цей день покликаний більш пильно звернути увагу на тих, хто живе з нами поруч, простягти руку тим, хто потребує допомоги. Саме з цієї нагоди директор КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради Надія Кернична, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Оксана Таран разом із заступником голови Таврійської сільської ради Олександром Трюханом та спеціалістом І категорії відділу у справах дітей, соціального захисту та соціальної допомоги Комишуваської селищної ради  Іриною Кравець, відвідали одиноких людей з обмеженими можливостями, які обслуговуються Центром та проживають на територіях Таврійської ОТГ(с.Юрківка, с. Таврійське),  Комишуваської ОТГ(с. Зарічне, с.Ясна Поляна, с. Новотроїцьке, с.Новоіванівка, смт.Комишуваха).

Шістнадцятьом громадянам з вадами здоров’я  вручили продуктові набори, побажали міцного здоров’я, добра, благополуччя, сили духу, витримки, віри у завтрашній день, миру, наснаги до життя.

Нехай  негаразди обходять родини, а життєвий шлях буде завжди благословенним!