Ремонтні роботи ЦНАПу виходять на завершальну стадію

Ремонтні роботи Центру надання адміністративних послуг, який розташовується по вул. Б. Хмельницького, 45, смт Комишуваха, на завершальній стадії. Про це повідомив керівник підрядної організації «Зеніт ВІБ» Віктор Болтушенко: « Наразі ведуться роботи з фарбування приміщень ЦНАПу. Окрім цього налаштовується опалювальна система та проводиться утеплення фасаду будівлі».  В будівлі передбачені не тільки кабінети, але й дитячий куточок, туалетна кімната для інвалідів, місце для очікування тощо.

У ЦНАПі для населення буде надаватися величезний перелік послуг: реєстрація народження, шлюбу, місця проживання, призначення житлових субсидій, різноманітних соціальних пільг та допомог, видача довідок, допомога у вирішенні питань пов’язаних з земельними наділами, державна реєстрація підприємницької діяльності тощо.

Нагадаємо, у березні 2018 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення Центру надання адміністративних послуг. Комишуваська селищна рада не залишилася осторонь та подала заявку, з проханням допомогти у забезпеченні Комишуваського ЦНАП матеріально-технічним оснащенням для надання якісних послуг мешканцям громади. Завдяки цій програмі, новенькі приміщення будівлі будуть оснащені усім необхідним: від столів до спеціальних комп’ютерних програм.