Результати III етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”)

«В єдності-сила! В силі-перемога!» Це не просто слова, це істина, яку відчули учасники на  ІІІ Всеукраїнському  етапі  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура 2021: Інгульська Січ» середня вікова група) у м. Кропивницькому.

У завершальному етапі взяли участь майже дві сотні хлопців та дівчат віком від 11 до 14 років, які здобули перемогу в обласних етапах гри. За 10 днів для юних джур було організовано безліч цікавих локацій, які об’єднали 21 команду  кращих з кращих з усієї України. Дуже насичені були дні, різноманітність локацій, змагань, екскурсій, квестів та  творчо – виховних заходів.

Представив Запорізьку область у завершальному етапі  рій «Патріот» Комишуваської ОТГ. Юні джури повернулися додому з такими нагородами:

в особистому заліку змаганні «Стрільба»  ІІІ місце здобула  Несен Анна та ІІ місце здобув  Найдьон Олександр.

у інтелектуально-творчому змаганні «Пластун» ІІІ місце – Несен Анна та Найдьон Олександр. А також всі учасники отримали дипломи учасника  ІІІ Всеукраїнського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура 2021: Інгульська Січ».

Наші учасники показали високий рівень підготовки, знайшли нових друзів, мали змогу поспілкуватися, набули корисний досвід та гідно представили свій край.

Вітаємо  всіх  учасників гри та керівників рою Антоніну Марінченко і Анатолія  Остроконя. Дякуємо Вам  за належну підготовку учасників.

Ми пишаємося вами, юні джури, ви – достойні продовжувачі кращих  козацьких традицій України! Так тримати!