Комишуваську громаду відвідав народний депутат України Володимир Бандуров

25 квітня 2018 року, Комишуваську ОТГ відвідав Народний депутат України Бандуров. І хоча графік відвідування об’єктів був щільним, під час переїздів з одного селища в інше, відбулася й незапланована зустріч з мешканцями с. Кирпотине та с. Вільне.

Наболілим питанням для населення було й залишається проведення водогону. На жвавому обговоренні було вирішено, 2 травня, зібрати робочу комісію та негайно вирішити проблему з добудовою водогону і пуском води для людей. Народний депутат Володимир Бандуров пообіцяв, що особисто візьме це питання на контроль, і вже 2018 році така жадана для всіх вода буде підключена до кожного будинку.

Окрім цього, як повідомив на зустрічі з населенням голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, до 9 травня, на центральній вулиці Залізничній с. Кирпотине, вул. Нагорній с. Оленівка та вул. Степній і Центральній с. Новотавричеське, з’явиться освітлення.

Після візиту с. Кирпотине, Народний депутат Володимир Бандуров відвідав Новотавричеську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Нагадаємо, у 2016 році з соцекономсубвенції було виділено 500 тис. грн. на заміну вікон та дверей вищезгаданого учбового закладу. Усі кошти, наразі, освоєні в повному обсязі, але всі вікна замінити не вдалося. Тому Володимиром Бандуровим було вирішено доопрацювати проект та завершити розпочату роботу.

Не тільки проблемні питання обговорювалися під час зустрічі депутата з мешканцями селища. Директор Новотавричеської ЗОШ Анжела Попова, показуючи спортивну залу згадала про гордість школи – команду дівчаток-футболісток «Україночки», які вже третій рік поспіль отримують призові місця у районних змаганнях. Ця тема близька Володимиру Бандурову, так як у 2017 році він увійшов до складу виконкому ФФУ та очолив фонд «Розвиток футболу України». Звичайно, реакцією на таке повідомлення стало виділення 10 путівок для поїздки юних спортсменок до Дніпра на змагання з міні-футболу.

При зустрічі з мешканцями с. Новотавричеське виявилася та ж проблема з водопостачанням. Про вирішення цього питання найближчим часом, повідомив голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян.

Останнім пунктом відвідування стало селище Зарічне. В Зарічненській ЗОШ I-III ступенів чекали на народного депутата усі, хто бажав поспілкуватися з Володимиром Бандуровим. Які ж проблемні питання для селища є нагальними? Культурне дозвілля для мешканців виявилося головним. Бажанням для усіх присутніх стало відновлення та ремонт Будинку культури.

Директор школи Людмила Клунічева, звернулася до народного депутата Володимира Бандурова та голови Комишуваської селищної ради Юрія Карапетяна зі словами подяки за все, що робиться у селищі для його повноцінного життя. Окрім цього, на зустрічі було обговорено питання заміни вікон у школі. Голова Комишуваської ОТГ Юрій Карапетян та народний депутат України Володимир Бандуров домовилися про співфінансування вищезазначених робіт.