Звіт Гуманітарного штабу громади за 20.03.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради, а саме:

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами було забезпечено 182 родини які проживають на території громади.

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine продуктовими наборами було забезпечено 326 родин, які проживають на території громади.

3. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами GEM GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 318 родин, які проживають на території громади.

4. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 9 дітей, які проживають на території громади.

5. За сприяння Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України дитячим гігієнічним набором від 0 місяців до 3 місяців було забезпечено 2 новонароджених.

6. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 4 дітей.

7. За сприяння Fundacja Znowu Razem, Fundacja CHOPS Kalisz, Fundacja CIFI Deutschland, Fundacja Polania, Misja Poslij Mnie, Polskie Centrum Pomocy Miedzynarodowej, Benda-Lutz Skawina, JCC Krakow, ГО Центр міського Сервісу, Микола Піддубний та Diana Prochownik ліками DUOVAL (Paracetamol/Ibuprofen) памперсами для осіб, що потребують стороннього догляду забезпечено 2 осіб.