Звіт Гуманітарного штабу громади за 05.04.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами та насіннєвим матеріалом “Насіння Перемоги” було забезпечено  89 родин, які проживають на території громади, а саме: села Одарівка та Григорівське.

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine продуктовими наборами було забезпечено 90  родин, які проживають на території громади, а саме: села Одарівка та Григорівське.

3. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності»  сімейними наборами GEM  GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD  G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 90 родин, які проживають на території громади, а саме: села Одарівка та Григорівське.

4. За сприяння Благодійного Фонду Карітас Запоріжжя пральними та миючими  засобами було забезпечено  10  родин   військовослужбовців, які фактично проживають на території громади.

5. За сприяння Міжнародного комітету Червоного Хреста продуктовими та гігієнічними наборами було забезпечено 10 родин   військовослужбовців, які фактично проживають на території громади.

6. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 7 дітей, які проживають на території громади, а саме: села Одарівка та Григорівське.

7. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 2 дитини, які проживають на території громади, а саме: села Одарівка та Григорівське.