Запорізькі компанії зі своїх прибутків сплатили до держбюджету майже два мільярди

З початку року суб’єкти господарювання м. Запоріжжя та області перерахували до державного бюджету 1 мільярд 983 мільйони гривень податку на прибуток. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, запорізькі компанії збільшили відрахування до минулорічного рівня на 1,3 мільярда гривень.

Щомісячно підприємства регіону спрямовують до державної казни, у середньому, майже 200 мільйонів, що на 136 мільйонів більше, ніж у 2018 році.

Більшу частину надходжень забезпечили платники м. Запоріжжя – 1 мільярд 801 мільйон, мелітопольські і веселівські представники бізнесу сплатили 69,5 мільйона, бердянські та приморські – більше 46 мільйонів, пологівські, більмацькі та розівські – 13,8 мільйона, вільнянські і новомиколаївські – 12,5 мільйона, токмацькі та чернігівські – 10,6 мільйона тощо.

На початок листопада у Запорізькій області нараховувалося 853 платника податку на прибуток.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

 

У Запоріжжі зустріли податкових міліціонерів із зони проведення операції Об’єднаних сил

Трьох запорізьких співробітників податкової міліції, які несли службу на Сході нашої країни, урочисто зустріли керівники управління податкової міліції Запорізької області, колеги.

Офіцери упродовж останніх чотирьох місяців на добровільних засадах виконували поставлені завдання із захисту економічної безпеки у районах проведення операції Об’єднаних сил. Бійці із Запоріжжя у складі мобільних груп патрулювали лінію розмежування, проводили огляд і пропуск автомобілів, упереджували незаконне переміщення товарів і коштів, протидіяли контрабандним каналам тощо.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та  територіальної цілісності України працівники податкової міліції області відзначені грамотами голови Запорізької обласної державної адміністрації.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Присутність ДФС у зоні проведення АТО