До уваги депутатів Комишуваської селищної ради!

З 22 по 24 лютого 2019 року  Інститут Політичної Освіти (Україна) та Robert Shuman Institute (Угорщина) запрошують депутатів до м. Київ на всеукраїнський семінар, присвячений європейсько-українському досвіду роботи місцевих депутатів.

Заявки можуть подавати депутати міських, обласних та районних рад; районних рад у містах, сільських та селищних рад; рад об’єднаних територіальних громад (міських, сільських, селищних), рад об’єднаних територіальних громад (міських, сільських, селищних).

Тематика семінару – практика реалізації прав та обов’язків депутата місцевої ради, організація законної роботи органів місцевого самоврядування та впровадження кращих практик врядування, розвиток нових інструментів місцевої демократії та забезпечення участі громади в ухвалені рішень, вплив депутатського корпусу на розвиток громади в умовах децентралізації, вибір та втілення стратегії економічного розвитку громади.

На семінарі буде презентовано європейський та угорський досвід місцевого самоврядування на прикладі міста Будапешта, а також практику підтримки місцевого самоврядування Європейським парламентом.

Для участі у навчаннях необхідно надати заповнену анкету та  резюме (автобіографічні відомості).

Критерії відбору учасників:

–           повнота заповнення анкети;

–           регіональне представництво;

–           активність в місцевій раді;

–           гендерний баланс.

Учасники навчань забезпечуються харчуванням, проживанням, навчальними матеріалами.

Документи надсилати електронною поштою на адресу: office@ipo.org.ua  з позначкою RSI.

Остання дата надсилання документів – 10 лютого 2019 року.  Про результати конкурсного відбору буде повідомлено до 12 лютого.

Контакти: тел.: (044) 278-55-43