До уваги бізнес і ІТ- лідерів!

14 червня 2019 року,  в м. Київ, відбудеться наймасштабніша бізнес-подія літа  – Форум бізнес- і IT-лідерів. Організатором проведення заходу виступає українська компанія Terrasoft, яка є одним з ключових гравців на міжнародному ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM.

На Форумі зберуться понад 4000 учасників для бізнес-спілкування, які зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів. Також у рамках заходу буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з  продуктами в галузі ВРМ- і   CRM- систем.      Програма Форум складається з десяти тематичних секцій.

Участь у Форумі безкоштовна, але за обов’язковою попередньою онлайн  реєстрацією.

Детальніше про бізнес-захід можна дізнатися від працівників компанії Terrasoft за телефоном: +380 (044) 363 31 33.  А також в режимі онлайн через Інтернет на сторінці реєстрації учасників на Форум за посиланням: https://www.terrasoft.ua/global-tour-2019/kiev?activiti=ijigroup_pr_global-tour-2019 kiev&utm_source=ijigroup&utm_medium=pr&utm_campaign= global-tour-2019-kiev.