День села відзначили мешканці с. Новояковлівка

В с. Новояковлівка, Комишуваської ОТГ святкували День села. В місцевому Будинку культури мешканців села зі святом привітали голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, депутат по 19 виборчому округу Антоніна Савченко, в.о. старости Олена Нікітенко та в.о. старости Новотроїцького старостинського округу №4 Олена Світлицька.

Розпочався святковий концерт театралізованим виступом «Хліб та сіль», під час якого селищний голова разом зі старостами розрізали смачні короваї та пригостили ними усіх присутніх. В насиченій концертній програмі було багато дитячих танцювальних номерів та сольних виступів, згадувалися усі, хто працює на благо та процвітання села. Приємні подарунки чекали на наймолодших, старожилів та  подружні пари с. Новояковлівка. Власний дарунок, у вигляді душевних та запальних пісень, для новояковлівців підготувала в.о. старости Олена Нікітенко.

Вітали та обдаровували не тільки мешканців села. Неочікуваним та приємним став подарунок від голови Комишуваської громади Юрія Карапетяна для працівників Новояковлівського будинку культури  – новенький ноутбук.

Наприкінці святкування на всіх мешканців та гостей села чекало незвичайне, феєричне, вогняне шоу від  команди «Факір фаєр шоу Double F» та дискотека.