День пам’яті та примирення відзначили в Новотроїцькому старостинському окрузі

Урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги відбулися в Жовтокручанському сільському клубі Новотроїцького старостинського округу №4.

За традицією,

з Днем Перемоги усіх присутніх в глядацькій залі щирими, теплими словами привітали голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, в.о. старости Олена Світлицька, ветеран війни Тетяна Василенко, сільгоспвиробники та активні мешканці округу. А працівники культури та вокальний колектив «Вербиченька» підготували для мешканців Новотроїцького округу гарну концертну програму.

Вітання, у вигляді адресної допомоги усім пільговим категоріям, що причетні до воєнних подій Другої Світової війни, підготували землекористувачі та депутат Комишуваської селищної ради: Людмила Нечай, Анатолій Нечай, Микола Хижняк, Валерій Самсонов, Сергій Корнієнко, Олександр Дубинка, Олександр Мороз, Михайло Фокін.

Як розповіла очільник округу Олена Світлицька: «Наразі, адресну допомогу від сільгоспвиробників вже отримали пільгові категорії сел Жовта Круча, Славне та Блакитне. 9 травня такі вітання отримають мешканці сел Новотроїцьке та Новорозівка».

За словами в.о. старости Олени Світлицької, задля того, щоб якнайбільше мешканців старостинського округу взяли участь у святковому заході, керівництвом Комишуваської селищної ради було організовано підвіз із сел Блакитне, Новотроїцьке та Новорозівка.

Під час святкового заходу усі присутні вшанували загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням квітів та вінків до Меморіального комплексу.

А після завершення  урочистостей усіх присутніх пригостили солдатською кашею, юшкою, м’ясними стравами, смачними пампушками та гарячими напоями.

Велику допомогу в організації та проведенні свята надали депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос, депутат Комишуваської селищної ради Людмила Нечай, керівники фермерських господарств СФГ «Марія», ФГ «Мороз О.І.»,  СГ МП «Арго», СФГ «Московка», ТОВ «Агропроект»,  землекористувачі Валерій та Володимир Самсонови, ПП Найдьон І.І.