День відкритого листа!

20 лютого 2018 року голова райдержадміністрації Проценко Максим Григорович провів виїзний прийом громадян у Комишуваському територіальному будинку культури.

У ході особистого прийому з 1300 до 1400 години громадяни мали нагоду звернутися із питаннями до спеціалістів управління соцзахисту, управління фінансів райдержадміністрації, Пенсійного фонду України, центру зайнятості населення та КЗ «Оріхівська центральна районна лікарня», Оріхівського ВП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, відділу Держгеокадастру у Пологівському районі, Оріхівського управління ГУ ДФС, районного військового комісаріату.

Жителями громади було порушено ряд важливих питань, які потребують першочергового вирішення, зокрема: соціального захисту населення та пенсійних питань; вирубування дерев у лісосмугах, охорона громадського порядку. Також жителі села Новояковлівка звернулися з питанням, щодо відкриття дитячого садочку у їхньому селі.

Більшість питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці. Питання відкриття дитячого садочку буде вивчено, зазначив голова Комишуваської селищної ради Юрій Володимирович Карапетян, та надано письмову відповідь запитувачам.