Голова селищної ради Юрій Карапетян розповів про плани щодо опорного навчального закладу громади

16 травня 2019 року в Комишуваському будинку культури, відбулися загальні  батьківські збори. Відкрила зібрання директор опорного навчального закладу КЗ «НВК «Джерело» Людмила Петрова, яка розповіла про нагальні питання, на які потрібно акцентувати увагу батькам – успішність, правила користування дітьми гаджетами на уроках,  зовнішній вигляд дітей тощо. Також вона повідомила, що 31 травня 2019  року в  опорному закладі пройдуть урочистості з нагоди закінчення навчального року, а 26 червня відбудеться випускний вечір.

Про зроблену роботу та плани щодо загальноосвітнього закладу,  на батьківських зборах, розповів голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян:

 

Окрім цього, на зібранні, з лекціями на теми  «Стоп Булінг – відповідальність у шкільному середовищі» та  «Відповідальне батьківство»,   виступила провідний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Діана Татоян. Вона ознайомила присутніх у залі про те, що таке булінг та відповідальність за нього, як діяти, якщо дитина постраждала від булінгу;  про порядок отримання податкової знижки на розвиток дитини, відшкодування на няню дитини до 3-х років.