Вихованці  Комишуваського закладу дошкільної освіти «Казка»  довели, що є достойними нащадками українського козацтва

14 жовтня Україна та українці по всьому світу відзначають потрійне свято: духовне – Покрова Пресвятої Богородиці, історичне – День українського козацтва та День захисника України.

Покрова Пресвятої Богородиці для нашого народу це особливо шановане свято, яке символізує заступництво Божої Матері від усього лихого, торжество добра та справедливості – це єдине релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

І сьогодні вихованці  Комишуваського закладу дошкільної освіти «Казка»  довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Весело і цікаво пройшли козацькі розваги в старшій групі, діти молодших та середніх груп  грали в народні ігри, відгадували загадки, слухали цікаві розповіді про славетних козаків.