Інформація на 11 березня

Шановні мешканці!

Станом на 11 березня ситуація у нашій громаді залишається стабільною. Бойові дії на нашій території не ведуться.

За інформацією ЗОВА, суттєвих змін у положенні наших військ та військ противника за останню добу не відбулось. Військові та мешканці Запорізького краю продовжують вести оборонну операцію та стримувати наступальну операцію збройних сил РФ.

Ми працюємо і постійно залишаємось на зв’язку, звернутися можна за телефонами 050 253 57 21; 068 320 93 95 або особисто до селищної ради щоранку з 08.00 год.

Продовжується забезпечення жителів громади питною водою (по 1 кубу на адресу), до цього залучено дві одиниці техніки. Наразі мешканцям безкоштовно завезено вже понад 150 кубів води, ще понад 40 громадян чекають своєї черги і щодня черга поповнюється новими адресами.

У приміщенні селищної ради продовжується також видача дитячого харчування, його отримали вже 74 мешканця.

Вирішується питання щодо надання гуманітарної допомоги жителям громади, зокрема забезпечення медикаментами, предметами гігієни, продуктами харчування, а також предметами для дітей (памперси та інше). Про отримання допомоги буде повідомлено додатково.

Нагадуємо про необхідність дотримуватися у нічні та вечірні години режиму світломаскування – це важливо! З 17.00 год  до 07.00 год діє комендантська година – залишайтеся вдома! Бережіть себе і тих, хто поруч з вами! ♥