Шановні споживачіелектроенергії Оріхівського РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго»!

Для уникнення непорозумінь та максимально точних розрахунків за спожиту електроенергію, пропонуємо споживачам самостійно фіксувати покази приладів обліку електричної енергії (бажано станом на 1-ше число місяця) та надавати їх до Оріхівського РЕМ.

Передати покази електролічильника можна наступними способами:

  • За телефонами вікна довідок Оріхівського РЕМ – 4-34-89 та 4-43-12;

  • За телефоном колцентру ПАТ «Запоріжжяобленерго» – (0)800-504-502;

  • Через «Особистий кабінет» на сайті www.zoe.com.ua

Найбільш дієвим та ефективним способом взаємодії з енергопостачальником є «Особисті кабінети».

На сьогодні в «Особистому кабінеті» можна передати покази електролічильника, отримати інформацію про обсяги спожитої електроенергії, виконані нарахування, здійснені оплати, сформувати рахунок.

Для реєстрації в особистому кабінеті необхідно зайти на стартову сторінку сайту ПАТ «Запоріжжяобленерго» (www.zoe.com.ua) та у верхній її частині обрати розділ Особистий кабінет. Далі слід заповнити форму реєстрації, вказавши логін (реальне чи умовне ім’я), дійсну адресу електронної пошти та пароль, що має складатися мінімум з 6 символів та містити щонайменше одну прописну букву (шрифт латиниця) та не менш як одну цифру (наприклад, 5qwerT), і натиснути кнопку Зареєструватись.

Потім для підтвердження реєстрації необхідно перейти на електронну пошту, адреса якої була вказана під час реєстрації, знайти повідомлення від «Особистого кабінету» сайту (з адреси online@еnеrgysuite.com.ua) та перейти за посиланням, що буде вказано у цьому повідомленні.

Після того, як на екрані з’явиться надпис Ваш Email підтверджено, можна входити до свого особистого кабінету, використовуючи дані, що були вказані під час реєстрації.

З часом, функціональні можливості цього сервісу будуть розширюватися.

Про активацію нових послуг «Особистого кабінету» буде повідомлено на сайті ПАТ «Запоріжжяобленерго» у розділі Особистий кабінет.

Адміністрація Оріхівського РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго»