Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! Від щирого серця вітаємо вас зі святом останнього дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Попереду – нові вершини та нові досягнення. Від сьогодні вам, молодим і талановитим, доведеться самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях!

Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання.

Глибока вдячність педагогам і батькам, які вкладають у своїх дітей і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею ви допомагаєте пізнавати світ, прищеплювати учням моральні цінності.

Вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання і враження, нові думки і почуття!