У Таврійському привітали працівників соціальної сфери

У першу неділю листопада країна відзначає День працівника соціальної сфери – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія.

Напередодні свята, 30 жовтня 2019 року, в КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради урочисто відзначили День працівників соціальної сфери.

До присутніх звернулась директор КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради Надія Кернична, яка наголосила, що Ваше покликання – розділяти труднощі і радість безпорадних і слабких людей, а Ваша велика праця здатна захистити наше суспільство від всіх недобрих вчинків і різних проявів якостей людини, і подарувати сонячний промінь надії у серці на ліпше життя у цьому великому світі.
Тож  в переддень Вашого професійного свята бажаємо Вам не розгубити тієї душевної доброти, якою наповнені Ваші серця, не втратити віри в людей , не дивлячись на всі проблеми, що встають на шляху допомоги і співчуття!
Виконуйте свою роботу з радістю і задоволенням, і щоб люди, які отримали від Вас допомогу, ніколи не забували і були вдячні за нелегку працю.
Сердечно бажаю всім успіхів і натхнення у вашій відповідальній справі, міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди Вам і Вашим родинам, хай найвищою нагородою для вас завжди буде Боже благословення, людська шана і подяка, щоб Вашого співчуття і милосердя вистачило для того, щоб весь світ став добрішим!

З вітальним словом до присутніх звернулись голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко та заступник голови Ірина Кошель, Микола Свириденко в своєму виступі наголосив, що соціальний захист  – це особлива галузь, яка найближче стоїть до наших людей. Саме Ви – працівники соціальної сфери – допомагаєте вирішувати   проблеми літніх людей, інвалідів, безробітних, багатодітних сімей та одиноких громадян. Люди вірять вам, вони знають, що у вас знайдуть співчуття та підтримку. Прийміть теплі слова вдячності за  вашу працю, доброту і чуйність, професіоналізм, за те, що робите все можливе, аби життя  ставало кращим, достойнішим, щасливішим.

Здоров’я  вам, достатку благополуччя вашим родинам, всіх людських благ.  А зараз дозвольте мені виконати почесну місію та нагородити кращих працівників грамотами та подяками за вагомий особистий внесок у виконанні завдань соціального захисту населення, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників соціальної сфери:

  • Мозгін Тетяну Валентинівну
  • Іващенко Валентину Вікторівну
  • Дейкун Жанні Євгеніївні

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу культури, молоді та спорту Комишуваської селищної ради Анатолій Лазько, який висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери громади за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами жителів краю і нагородив грамотами та подяками Комишуваської селищної ради за вагомий особистий внесок у виконанні завдань соціального захисту населення, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників соціальної сфери кращих працівників:

  • Мірченко Людмилу Станіславівну;
  • Руцьку Лілію Вікторівну;
  • Приходько Галину Володимирівну;
  • Луговій Любові Валентинівні;
  • Зачепило Тамарі Миколаївні;
  • Герасименко Тамарі Вікторівні.

За інформацією КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради