У Новотроїцькому старостинському окрузі пройшли загальні збори мешканців щодо виділення земельних ділянок

В с. Жовта Круча Новотроїцького старостинського округу №4 відбулися загальні збори громадян. На порядок денний було винесено питання щодо виділення в натурі ( на місцевості) земельних ділянок в частині сільськогосподарських угідь сіножаті і пасовищ членам колишнього КСП ім. Горького.

На зборах виступив голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, який пояснив присутнім, що розпаювання вищезазначених земель необхідно провести до кінця 2025 року, бо згідно законодавству по завершенню терміну, вони перейдуть з колективної у комунальну форму власності Комишуваської селищної ради. Він запропонував обрати робочу групу з організації та вирішення даного питання. А до моменту розпаювання земель, задля збереження сінокосів та пасовищ, провести обговорення серед мешканців Новотроїцького старостинського округу щодо тимчасової передачі цих земель в оренду.

На засіданні вирішили розпочати збір заяв  про виділення земельних часток в частині сінокосів та пасовищ.

Як повідомила в.о. старости Олена Світлицька,  на зборах були поширені зразки заяв, які потрібно разом з ксерокопією паспорта та ІПН, і завіреною копією сертифікату на земельну частку (пай), з усіма змінами до нього після оформлення спадщини, надати до Комишуваської селищної ради для прийняття рішення про дозвіл на розробку проекту організації території.