У Комишувасі відбулося урочисте відкриття стадіону

19 серпня у Комишувасі відбулася значна подія, на яку з нетерпінням чекали мешканці громади – урочисте відкриття стадіону, реконструйованого в рамках Програми Президента «Велике будівництво». В церемонії відкриття взяли участь: селищний голова Юрій Карапетян, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, який отримав право першого удара по м’ячу, обласний депутат Віталій Лупинос, заступник голови облдержадміністрації Злата Некрасова, керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та голова Запорізької обласної асоціації футболу Віктор Межейко.

Тепер мешканці Комишуваської громади зможуть проводити футбольні турніри та інші спортивні змагання на сучасному і зручно обладнаному спортивному полі: тут і  зручні сидіння для вболівальників, і якісне зелене покриття майданчика, і нові бігові доріжки, тренажери і сучасні роздягальні. За словами Олександра Старуха, будівництво цього стадіону – чудове  досягнення, яке виправдовує реформу децентралізації і створює гарні умови для життя у громаді.

Селищний голова Юрій Карапетян звернувся зі словами подяки до Запорізької облдержадміністрації, місцевих депутатів і всіх причетних до будівництва стадіону. «Я впевнений, зазначив голова, це лише початок розвитку інфраструктури нашої громади. Ми повинні створити такі умови, за яких молодь залишатиметься в громаді, а можливо, навіть приїздитиме сюди з інших міст. Будемо робити для цього все можливе.»