У Комишувасі відбувся святковий концерт з нагоди Дня Незалежності України

21 серпня у приміщенні Комишуваського будинку культури відбувся святковий концерт, приурочений до Дня Державного Прапора і 30-ї річниці Незалежності України. З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Юрій Карапетян. Згадали тих, хто загинув у бою, захищаючи Батьківщину; вклонились тим, хто повернувся живим; вшанували хвилиною мовчання тих, кому не судилося повернутись – полум’я свічки стало даниною їх пам’яті.

Але ми, живі, воліємо радіти і веселитися: адже наша країна вкотре зустрічає День Незалежності. Вже тридцять років, як народ України обрав незалежність і продовжує боротися за неї до цього часу. І в цей день ми особливо вдячні як тим, хто відіграв роль у становленні незалежності тридцять років тому, так і тим, хто продовжує відстоювати її в наш час.

Зі знаковою датою мешканців громади привітали колективи художньої самодіяльності, танцювальна група «Смайл», вокальні колективи «Гармонія», «Червоне намисто», «Берегиня» та багато інших. Після кожного виступу зал вибухав оплесками, адже ніхто не міг залишитися байдужим до чудових українських пісень, що їх співали жінки у намистах і вишиванках або до захопливих танців у виконанні молодого покоління українців, вбраних у яскравий національний одяг. Сидячи у напівтемряві переповненого залу і слухаючи пісень, які співалися ще за козацьких часів, раптом відчуваєш, як в серці запалюється вогник любові до рідної країни, її сповненої боротьби історії і її нинішньої незалежності. Бо лозунг сьогоднішнього свята – «Ти у мене єдина» – більше, ніж просто слова.

Зі святом вас, шановні українці і мешканці нашої громади!