У Комишуваській громаді вшанували ветеранів Другої Світової війни

Сьогодні, 08 травня 2021 року, у День пам’яті та примирення, напередодні відзначення 76-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, на території Комишуваської селищної ради пройшов захід з вшанування пам’ яті загиблих. Карантинні обмеження дещо змінили формат відзначення цих пам’ятних дат. Втім, ми пам’ятаємо про подвиг наших дідів та прадідів, мы пишаємося цим.
Голова селищної ради Юрій Карапетян разом з обласним депутатом Віталієм Лупиносом взяли участь у покладанні квітів до меморіалу загиблим воїнам. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих земляків та усіх жертв Другої світової війни. Після покладання квітів учасники заходу відвідали ветеранів, які проживають на території громади – Осипенко Михайло Трохимович і Горобець Григорій Павлович – для особистого привітання та вручення матеріальної допомоги. Ветеранам побажали міцного здоров’я, бадьорості духу та родинного благополуччя.
Увагою та спілкуванням ми засвідчуємо, що кожен з нас пам’ятає та шанує наших героїв, їх подвиг задля миру та нашого майбутнього.