У ГРОМАДІ ЗАВЕРШИЛИ БУДІВНИЦТВО РЕЗЕРВНОЇ ЛІНІЇ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧ

Результат роботи з побудови нової лінії електропередач особисто перевірив Олександр Старух під час робочої поїздки до Запорізького району.

Централізоване електропостачання регулярно порушувалося ворожими обстрілами. Місцеві мешканці по декілька діб знаходилися без світла. Тому, щоб забезпечити громаду резервним живленням, фахівці ПАТ “Запоріжжяобленерго” практично за 10 днів побудували додаткову лінію електропередач.

“Наша громада страждає від обстрілів окупантів. Вже неодноразово були влучення в лінію електромереж. Через це люди могли надовго залишитися без світла. Але потім вирішили побудувати резервну лінію. Це була наша мрія і вона здійснилася. Обласна влада виділила необхідні кошти й тепер ми зі світлом. Дякую від імені мешканців нашої територіальної громади за роботу фахівців обленерго та всіх причетних”, – сказав голова Комишуваської територіальної громади Юрій Карапетян.

Керівник Запорізької ОВА  зауважив, що потужностей встановлених раніше генераторів не вистачало для задоволення потреб місцевого населення. Також це не розв’язало питання безперебійного постачання електричної енергії, особливо у період холодів.

“Нещодавно ми відвідали цю громаду й тоді подивилися на початок робіт з будівництва резервної лінії електропередач. Вже сьогодні, завдяки нашим енергетикам все необхідне зроблено. Тепер стійкість енергосистеми в цій точці збільшена й покращена. У планах також відновити електропостачання в інших населених пунктах. Переконаний, що загальними зусиллями разом ми подолаємо усі виклики та забезпечимо наших людей світлом. Дякую фахівцям обленерго, місцевій владі за роботу та жителям громади за стійкість. Без сумніву, ми стаємо сильнішими”, – наголосив Олександр Старух.