Урочистий мітинг з нагоди святкування 9 Травня провели у с. Щасливе

На території Щасливського старостинського округу Комишуваської селищної ради, традиційно, урочистий мітинг з нагоди святкування 9 травня – Дня перемоги над нацизмом у Європі, розпочався о 9 годинні, біля меморіального комплексу, присвяченому подіям Другої світової війни в с. Щасливе.

Відкрили урочистості з нагоди 73 річниці Перемоги ведучі Вієнко Вікторія та Майсак Юлія, учениці Щасливської філії КЗ «НВК «Джерело». Крім учнів Щасливської філії, односельців зі святом привітала в. о. старости Галина Северин, яка згадала героїчні вчинки українського народу в роки Другої світової війни на фронті та в тилу, подякувала за наше мирне небо та тихі ранки учасників бойових дій на Сході України.

Колишні випускники школи, Анастасія Гуляєва та Ілона Полотнянко привітали односельців піснями присвяченими героям війни.

Всіх присутніх розчулили до сліз слова Юлії Майсак, яка від імені матері, що втратила сина в бою звернулась до присутніх.

Кожного року, 9 травня, на урочистих заходах в с. Щасливе, для вшанування пам’яті зачитують прізвища та імена односельців, які не повернулись з війни та імена ветеранів, які пішли у вічність.