Україна зустрічає 25-ту річницю Конституції!

Щороку 28 червня Україна святкує День Конституції – на честь ухвалення Конституції України того ж дня 1996 року, на п’ятий рік після проголошення незалежності.  У 2021 році Конституції України виповнюється  25 років. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України і стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина. Цій доленосній події передували 6 років наполегливої і важкої праці, консультацій, криз і домовленостей. Конституція стала не лише Основним Законом, а відображенням наших фундаментальних цінностей – цінностей свободи, демократії, правової держави та миру.

Ми повинні пам’ятати, як багато залежить від кожного з нас. Дотримання законодавства, повага до своєї держави, її історії та традицій мають стати життєвими принципами кожного

Ми всі прагнемо, щоб задекларовані права були реальністю, щоб люди почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє, щоб кожен громадянин України відчував, що його життя і здоров`я, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю.

У цей урочистий день бажаємо миру і злагоди в нашій великій українській родині, міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових звершень. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас!