Увага! Вільна путівка до ДПУ «МДЦ «Артек» для дитини пільгової категорії!

Відповідно до орієнтовного розподілу путівок на ІХ тематичну зміну до ДПУ «МДЦ «Артек» (м. Київ, Пуща-водиця, 14-та лінія) з 31.08.2019 до 20.09.2019, для Комишуваської ОТГ було виділено 1 путівку для дитини пільгової категорії віком 7-18 років, вартість якої фінансується на 100% за рахунок державного бюджету.

До дітей пільгових категорій відносяться: діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю; діти, що постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; діти з багатодітних сімей; діти з малозабезпечених сімей; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій; дітей, один з батьків яких загинув (пропав безвісти) в районі проведення АТО; дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи; талановиті та обдаровані діти – переможці міжнародних, всеукраїнських, міських, районних олімпіад, фестивалів, змагань і т.д.

Наголошуємо на тому, що проїзд дітей до(з) вищезазначеного закладу буде здійснюватись батьками (або їх законними представниками) самостійно, у зв’язку з відсутністю коштів в обласному бюджеті.

Для отримання путівки подаються такі документи:

– заява встановленої форми;

– документ, що посвідчує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт дитини);

– документ, що посвідчує пільгову категорію дитини;

– документ, що посвідчує особу одного з батьків.

Документи приймаються до 22.08.2019 включно за адресою: вул. Хмельницького Богдана, буд. 49, смт. Комишуваха, Оріхівського району, Запорізької області, 70530 (Комишуваська селищна рада).

Додаткова інформація за телефоном: (06141) 60-3-96