Три свята сплелися в одному урочистому заході

 

Три свята сплелися в одному урочистому заході, який відбувся 19 травня у  Комишуваській дитячій музичній школі: День Європи, звітний концерт вихованців та вітання випускників.

День Європи – важлива дата, коли всі європейці відзначають День спільних цінностей, спільної історії та культури всіх націй континенту.

Захід розпочався з урочистого виконання двох Гімнів – України та Євросоюзу. Цього разу у концертному залі музичної школи було розміщено  й два прапори: жовтоблакитний – Державний Прапор України та синій із золотими зірками по колу – Прапор Європейського Союзу.

Від імені селищного голови Юрія Карапетяна привітав дітей, гостей, батьків та викладачів з урочистостями в.о. начальника відділу туризму, молоді та спорту Анатолій Лазько та вручив грамоти талановитим дітям, які зайняли призові місця в фестивалях «Акорди Хортиці», «Музична веселка», «Таланти твої, Запорізький краю!» тощо.

Було передано слова вітання від голови районної державної адміністрації Максима Проценка.

У великому святковому концерті  брали участь вихованці Комишуваської дитячої музичної школи, випускники колишніх років, викладачі, окремі солісти і творчі колективи, досягнення яких протягом року радували не тільки мешканців селища і району, але й вимогливих глядачів м. Запоріжжя та м. Дніпра. Насичена і різноманітна програма складалася з творів європейських композиторів: Бетховена, Пуччині,  Родригеса, Моріа  а також з українських народних мелодій та пісень.

«Наші вихованці розуміють, що завдяки музиці світ змінюється на краще,- говорить директор  Комишуваської дитячої музичної школи Тамара Суржицька. – Чарівний світ музики завжди поєднує людей, несе радість, спокій, натхнення».

По закінченню концертної програми усі учасники були нагороджені грамотами за високі досягнення у  навчанні  та участь у художній самодіяльності. А випускники отримали свідоцтва про закінчення школи.

Концерт залишив приємні та незабутні враження, багато емоцій, тепло  у кожному серці.