Спеціалістки мобільної бригади БФ «Восток SOS» надали безоплатні консультації жителям Комишувахи

Мобільна бригада психосоціальної та юридичної підтримки Благодійного фонду «Восток SOS» відвідала смт Комишуваха. Фахівчині надали безоплатні консультації постраждалим унаслідок російської агресії.

Чимало місцевих прийшли на вторинні юридичні консультації. Люди зверталися до юристки та соціальної працівниці щодо подачі заявок на відшкодування пошкодженого або зруйнованого майна, виплат для ВПО та оформлення спадщини. Крім того, психологиня провела індивідуальні консультації.

БФ «Восток SOS» від 2014 року надає допомогу постраждалим унаслідок російської агресії. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну команда евакуювала понад 49 000 людей, 5 000 із них – представники маломобільних груп населення. Також фонд надає гуманітарну, психосоціальну та правову допомогу, документує воєнні злочини представників рф, займається адвокацією та ініціює освітні проєкти.

Фонд реалізує проєкт мобільних бригад за підтримки International Rescue Cometee Deutchland (https://www.rescue.org/de).

Нагадаємо, ви можете записатися на приїзд бригади до вашого міста, територіального центру чи громади за номером гарячої лінії, що працює з понеділка по суботу (8:00-18:00): 0800 332 614.

Отримати консультацію можна й у месенджерах:
☑️ +38 099 710 48 72 (вайбер);
☑️ +38 096 108 60 48 (телеграм).

За актуальною інформацією про діяльність фонду слідкуйте в соціальних мережах:
• фейсбук – https://bit.ly/44YJh5G
• інстаграм – https://bit.ly/3rX6Vkp