Підлітків Запорізької області кличуть до участі в конкурсі сценаріїв

У Запоріжжі та Запорізькій області з 01 вересня 2019 року стартував новий творчий культурно-соціальний проект “Легенди Запорізького краю”, який покликаний допомогти дітям і підліткам розкритись на повну через власноруч створені анімацію та кіно.

Тут хлопці та дівчата зможуть спробувати себе в якості сценаристів, художників і дизайнерів, мультиплікаторів і монтажерів, звукорежисерів й акторів, вокалістів і дублерів.

Сам проект поділено на декілька етапів – конкурс сценаріїв (вересень 2019), кастинг художників й акторів (жовтень 2019), створення мультфільмів і короткометражок за дитячими сценаріями (жовтень-листопад 2019).

Окрім творчих підлітків, участь в озвучці мультфільмів візьмуть й зіркові артисти України, а готові роботи протягом зими та весни 2020 всі зможуть побачити на великих екранах нашої країни й закордону.

Презентація найкращих робіт і нагородження переможців конкурсу сценаріїв відбудеться 14 грудня 2019 року під час щорічного Міжнародного Благодійного Фестивалю талантів “Казкові Передзвони”.

Організатор конкурсу – Молодіжна організація “Наше щасливе життя” (Олександр Кахай) за підтримки соціального проекту “Ми це місто” комбінату “Запоріжсталь”

Заявки на участь в “Легендах” приймається через офіційний сайт Організації – www.penzlyk.org.ua.

За матеріалами Громадського простору