Підбито підсумки розвитку галузі освіти в громаді за 2018/2019 навчальний рік

30 серпня відбулася конференція педагогічних працівників, на якій підбито підсумки розвитку галузі освіти в громаді за 2018/2019 навчальний рік.

У роботі конференції взяв участь голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян. Він привітав усіх присутніх з початком нового навчального року та зазначив, що тільки спільно можна подолати усі проблеми, з якими стикатимуться освітяни та громада.

З доповіддю про підсумки роботи навчального 2018-2019 року виступила начальник відділу освіти Комишуваської селищної ради Надія Шевченко.

Під час конференції, власним досвідом впровадження новітніх напрямків в навчально-виховний процес (організація інклюзивної освіти, НУШ, введення соціально-педагогічного патронату), поділилися директори КЗ «НВК «Джерело» Людмила Петрова, КЗ «Зарічненська гімназія»  Людмила Клунічева, КЗ «Новотавричеська ЗОШ І-ІІІ ст.» Анжела Попова, КЗ «ДНЗ «Казка» Олена Філіппова,  КЗ «Комишуваський будинок дитячої та юнацької творчості» Тамара Андрієнко та заступник директора  з виховної роботи КЗ «Яснополянська ЗОШ І-ІІІ ст.» Валентина Войцеховська.

Підсумовуючи захід, Надія Шевченко подякувала освітянам за кропітку та наполегливу роботу і побажала усім досягнути якнайкращих результатів у навчальному 2019-2020 році.