Працівників місцевого самоврядування привітали з професійним святом

У Запоріжжі, в концертному залі обласної філармонії, відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. На святкування були запрошені голови сільських, селищних і міських громад, депутати всіх рівнів, активісти-самоврядуванці. Під час урочистостей голови Запорізької обласної держадміністрації та Запорізької обласної ради Костянтин Бриль і Григорій Самардак вручили відзнаки представникам місцевого самоврядування області.

Так, за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку місцевого самоврядування, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Кабінету Міністрів України  нагороджено Комишуваського селищного голову Оріхівського району Юрія Карапетяна.

Крім цього, розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Запорізької області та з нагоди Дня місцевого самоврядування медаллю «За розвиток Запорізького краю»  нагороджено депутата Запорізької обласної ради Віталія Лупиноса.