Плани поступово втілюються в життя.

Найближчім часом мешканці Комишуваської громади зможуть у будинку культури подивитися кінофільми, житлові масиви оздоблять контейнерами для сміття, для школярів молодших класів відремонтують їдальню.

Весна – період для втілення в життя планів, що складалися взимку. Так, вже з кінця квітня планується розпочати ремонтні роботи будівлі, що знаходиться за адресою вул. Б. Хмельницького, 45 (в минулому, селищна аптека). Після завершення реконструкції тут буде працювати Центр надання адміністративних послуг для населення Комишуваської територіальної громади.

Окрім цього, вже у наступному навчальному році, діти 1-4 класів КЗ НВК «Джерело» будуть харчуватися в новенькій їдальні. Планується в приміщенні розмістити роздаткову та санітарно-гігієнічну кімнати і 2 зали для прийому їжі.

Будинок культури буде оснащено кінопроектором.

Найближчим часом мешканці Комишуваської громади зможуть подивитися фільми та мультфільми не тільки у м. Запоріжжі. Селищна рада звернулася до обласної ради з проханням допомогти придбати сучасний кінопроектор та все необхідне обладнання для демонстрації фільмів тощо для територіального будинку культури. Це прохання почули і вже влітку обіцяють установити у будинку культури все необхідне для перегляду кінострічок.

  Незабаром на вулицях з’являться контейнери для сміття.

На виконання Програми «Про поводження з твердими побутовими відходами на території Комишуваської селищної ради на 2018-2022 роки», в квітні планується перший етап закупівлі контейнерів для зберігання та збирання твердих побутових відходів, які будуть встановлені на житлових масивах в смт Комишуваха та селищі Зарічне.

Поступово планується установити такі контейнери по всіх вулицях селищ Комишуваської громади.