Оріхівський район: рятувальники надають допомогу водіям на автошляхах

Оріхівський район: рятувальники надають допомогу водіям на автошляхах

Негода не застала рятувальників Оріхівщини зненацька – до її вибриків вони були більш ніж готові. Тому швидко відреагували, коли до них за допомогою звертались водії автівок, що застрягли у заметах.

Одна з цих прикрих пригод сталась на території Комишувахської обєднаної територіальної громади пізно ввечері 22 січня , водій автомобіля  «ВАЗ-2106» рухаючись разом з дружиною та донькою 2014 р.н. по засніженій дорозі по вул. Жовтневій в смт. Комишуваха Оріхівського району застрягли у сніговому переметі та були не в змозі продовжувати рух до свого місця проживання на вул. Вишневу – потребували допомоги. На місце події прибули бійці державного пожежно-рятувального поста1 ГУ ДСНС в Запорізькій області, які вивільнили автівку з засніженого снігового замету на проїжджу частину.

Разом із тим, 23.01.2018 року о 06 годині 22 хвилин на 34 км автошляху «Запоріжжя-Маріуполь», поблизу смт. Комишуваха, рухаючись з м. Запоріжжя в сторону смт. Комишувахи не впоравшись з керуванням зїхав на узбіччя автодороги « Запоріжжя – Маріуполь» за 1 км до підїзду до смт.Комишувахи водій автомобіля «ВАЗ 21115». Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибули бійці ДПРП-1, які пожежною автоцистерною підвищеної прохідності відбуксирували авто на рівну частину дороги.