Оголошується конкурс на визначення суб’єкта оціночної діяльності

Комишуваська селищна рада оголошує конкурс на визначення суб’єкта оціночної діяльності для проведення оцінки майна комунальної власності

Комишуваська селищна рада Запорізького району Запорізької області відповідно до рішення від 27.07.2021 № 2 «Про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності» оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки майна комунальної власності.

Найменування об’єкта оцінки: нерухоме майно, а саме: споруда цегельна (столова)

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Шкільна, 42, смт. Комишуваха Запорізького району Запорізької області

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від 2,65 тис. грн.. до 8,17 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: індивідуально визначене майно, а саме: стелаж-сушка для посуду з піддоном 1000*320*1600, ванна мийна 3-х секційна з бортом 1500*500*850, стіл виробничий з бортом та полицею 1000*600*850, комплект меблів для їдальні Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Шкільна, 42, смт Комишуваха Запорізького району Запорізької області

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від 1,8 тис. грн. до 1,93 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: нерухоме майно, а саме: приміщення їдальні площею 104,6 м2,, КЗ «Новотавричеська ЗОШ I-III ступенів» Комишуваської селищної ради Запорізького району Запорізької області.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул.Шкільна, 97, с-ще Новотавричеське Запорізького району Запорізької області.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від 1,46 тис. грн.. до 7,95 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: індивідуально визначене майно, а саме: комплект для їдальні, Електр. плита “Greta”, Холодильник “Норд” КЗ «Новотавричеська ЗОШ I-III ступенів» Комишуваської селищної ради.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул.Шкільна, 97, с-ще Новотавричеське Запорізького району Запорізької області.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від  1,8 тис. грн. до 1,93 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: нерухоме майно, а саме: приміщення їдальні площею 133,8 м2 КЗ «Зарічненська гімназія» Комишуваської селищної ради Запорізького району Запорізької області.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Мельникова, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від 1,46 тис. грн.. до 7,95 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: індивідуально визначене майно, а саме: столи розділочні, столи обідні, стільці КЗ «Зарічненська гімназія» Комишуваської селищної ради Запорізького району Запорізької області.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Мельникова, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від  1,8 тис. грн. до 1,93 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: нерухоме майно, а саме:  їдальня площею 125,6 м2

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Шарова, 72а, с. Новоіванівка Запорізького району Запорізької області.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від 1,46 тис. грн.. до 7,95 тис. грн..

 

Найменування об’єкта оцінки: нерухоме майно, а саме:

  • вбудоване приміщення № 24 загальною площею 8,0 м2, розташоване на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 25 загальною площею 9,3 м2, розташоване на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 26 загальною площею 8,1 м2, розташоване на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • частина вбудованого приміщення № 27 площею 9,5 розташованого на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 40 загальною площею 17,3 м2, розташоване на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 39 загальною площею 16,4 м2, розташоване на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 38 загальною площею 17,2 м2, розташоване на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 54 загальною площею 9,9 м2, розташоване на другому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 55 загальною площею 9,9 м2, розташоване на другому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • вбудоване приміщення № 62 загальною площею 16,0 м2, розташоване на другому поверсі двоповерхового будинку за адресою: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.
  • дах гуртожитку

Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Адміністративна, 1, с-ще Зарічне Запорізького району Запорізької області.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: від 1,46 тис. грн.. до 7,95 тис. грн..

 

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості майна для розрахунку розміру орендної плати та подальшого укладення договорів оренди.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): 22.09.2021

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018  № 47); Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності Комишуваської селищної ради, затвердженого рішенням Комишуваської селищної ради від 24.12.2020 № 54 та з урахуванням умов цього оголошення.

Замовник послуг з оцінки  – Фонд державного майна України

Платник послуг з оцінки – Комишуваська селищна рада

Процедура конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності відповідно до Положення застосовується Фондом державного майна України, якщо вартість надання послуг з незалежної оцінки об’єкта оцінки менша 200 (двісті) тисяч гривень.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичноїдіяльності з оцінки майна за напрямом І «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання  містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ та додаткахдо нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленою в додатках  до Положення формою.

 

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати конкурсу у запечатаному конверті, в який вкладено окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією, шляхом  поштового відправлення на адресу: вул. Богдана Хмельницького, буд. 49, смт. Комишуваха Запорізького району Запорізької області (Комишуваська селищна рада). Конкурсна документація повинна містити:

  • підтвердні документи (заява про участь у конкурсі за встановленою формою; копії кваліфікаційних документів оцінювача з оцінки майна; документи, в яких зазначено правовий статус претендента; склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт;
  • інформацію про претендента за встановленою формою (відомості про діяльність (практичний досвід) претендента (рік заснування; перелік робіт з оцінки; наявність відокремлених структурних підрозділів (філій, дочірніх підприємств тощо);
  • інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також залучаються ним до виконання робіт з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегульованих організаціях оцінювачів тощо);
  • пропозицію щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях).

На конверті необхідно зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурсна документація приймається з дня публікації оголошення в газеті «Трудова слава» і на офіційному сайті Комишуваської селищної ради. Конкурс відбудеться у кабінеті голови Комишуваської селищної ради о 10.00 годині 22 вересня 2021 року за адресою: смт Комишуваха Запорізького району Запорізької області, вул. Хмельницького Богдана, 49. Телефон для довідок: 098 003 4300, контактна особа: Заяц Надія Гаврилівна.