Оголошення про формування конкурсної комісії

Керуючись  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ч. 9 ст 16 Основ законодавства України «Про охорону здоров’я», п.п. 1 п. 5 Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я»,   рішенням Комишуваської селищної ради від 31.10.2018 №42  «Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я», Комишуваська селищна рада оголошує про формування конкурсної комісії.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії потрібно подати до органу управління протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

– представники органу управління;

– представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління, – по одній особі від кожного громадського об’єднання.

Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу охорони здоров’я становить вісім – десять осіб.

Усі пропозиції, щодо кандидатур, надсилати в письмовому вигляді до загального відділу Комишуваської селищної ради за адресою: 70530, вул. Б. Хмельницького, 49 смт Комишуваха Оріхівський район Запорізька область або на електронну адресу: komishuvakha@ukr.net.