Новоіванівці відстякували День села

6  жовтня 2018 року День села відзначили у с. Новоіванівка. Святкову програму «Живи село!» для мешканців та гостей підготували в.о. старости Новоіванівського старостинського округу №2 Алла Андрусєва та завідувач місцевим клубом Любов Худоба. До організації урочистостей долучився й голова фермерського господарства Сергій Корнієнко.

На всіх присутніх чекали гарні  сольні та колективні виступи Валентини Гречки, Володимира Кривенка, Катерини Гудим, Світлани Здебської, Любов Худоби, Любов Абуладзе, вокальної групи “Берегиня”. До сліз розсмішили своїми гумористичними п’єсками театральний колектив «Шарм».  А діти потішили  мешканців села танцювальними та вокальними номерами.

Завітав на  свято села голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян. Він привітав мешканців с. Новоіванівка зі святом та побажав усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. «Нехай живе ваше рідне село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.  Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині».