На базі Будинку творчості відбувся обласний семінар-практикум

18 жовтня в КЗ «Комишуваський будинок дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний семінар-практикум «Розвиток науково-технічної творчості учнівської молоді в закладах освіти об’єднаної територіальної громади».  На захід зібралися близько 50 учасників. А це директори, керівники гуртків, методисти Будинків творчості  Запорізької області: м. Дніпрорудного, м. Вільнянська, м. Пологи, м. Токмака, м. Приазовська, м. Приморська тощо.

На урочистому відкритті семінару усіх присутніх привітав голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, начальник відділу освіти Надія Шевченко, заступник директора КЗ ЗОЦНТТУМ «Грані» Олександр Ревков та директор Комишуваського БДЮТ Тамара Андрієнко, а вихованці Будинку творчості приготували невеличку концертну програму для почесних гостей.

Після урочистостей розпочалася друга частина семінару – практична. Працівники Комишуваського Будинку творчості створили 5 секцій,  на яких провели майстер-класи з виготовлення моделі літака, виробу з солоного тіста, моделі літака ЯК-3, квітки в техніці гафротрубки та вітражний розпис.

На останок роботи семінару усіх учасників запросили на екскурсію до Свято-Єлисаветинського монастиря.

Для довідки: у Будинку дитячої та юнацької творчості  Комишуваської селищної ради отримують позашкільну освіту 529 дітей, об’єднаних у 17 гуртках за наступними напрямками: художньо-естетичний, гуманітарний, туристично-краєзнавчий, фізкультурно-спортивний та науково-технічний.