МІНЦИФРА СТВОРЮЄ МАПУ ІНФРАСТРУКТУРИ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА

Мінцифра за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» оцифрує усі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання в Україні та розробить інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців з сіл, міст, в тому числі, об’єднаних територіальних громад та регіонів на вебсайті Дія.Бізнес.

Під час карантинних обмежень представникам влади та бізнесу особливо важливо залишатися «на зв’язку». Саме тому дана ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19, адже за допомогою мапи можна буде отримати вичерпну інформацію про об’єкти підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання на місцевому рівні.

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.

Головна мета проєкту: консолідувати на одному вебсайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні.

До кінця червня 2020 року інтерактивна мапа буде доступна на вебсайті Дія.Бізнес, а всі потенційні та діючі підприємці матимуть можливість знайти об’єкти у своєму регіоні, які зможуть надати допомогу для створення та розвитку власного бізнесу.

Мінцифра розпочала збір інформації про такі об’єкти для наповнення інтерактивної мапи.

Кінцевий термін збору інформації – 20.06.2020.

Якщо ви представляєте бізнес-об’єднання або об’єкт інфраструктури підтримки підприємництва, запрошуємо подати заявку на включення до інтерактивної мапи – за посиланням.

Якщо ви представляєте орган місцевого самоврядування (в тому числі ОТГ) та бажаєте додати об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва свого населеного пункту на інтерактивну мапу, запрошуємо завантижити таблицю за посиланням та надіслати її на електронну адресу: business@thedigital.gov.ua

Довідково.

«U-LEAD з Європою» – це Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією. «U-LEAD з Європою» підтримує Україну у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

За матеріалами Урядового порталу