МІНЦИФРА ЗАПУСКАЄ СЕРІЮ ПРАКТИЧНИХ ВЕБІНАРІВ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ ВІД ДІЯ.БІЗНЕС, ЕДИНБУРЗЬКОЇ БІЗНЕС-ШКОЛИ ТА HOUSE OF KNOWLEDGE

Міністерство цифрової трансформації України разом із Единбурзькою бізнес-школою та House of Knowledge ініціюють проєкт «Дієві підприємці. Серія практичних вебінарів від Единбурзької бізнес-школи та House of Knowledge».

Проєкт передбачає щотижневі безкоштовні 30-хвилинні вебінари для підприємців малого та середнього бізнесу на YouTube-каналі Дія. Особливістю формату є розмови з акцентом на плани дій для бізнесу («бери й роби»). Спікери – провідні спеціалісти-практики та викладачі британських програм в Україні: МBA Единбурзької бізнес-школи та Diploma in Procurement & Supply Королівського інституту закупівель та постачання.

Перший вебінар відбудеться 11 червня о 18:00. Тема: «Комунікація з персоналом». Спікером буде тьюторка Единбурзької бізнес-школи (викладає курси: HR Management, Організаційна поведінка), організаційна консультантка та бізнес-тренерка Олена Ковальчук. У пані Олени 19+ років професійного досвіду навчання та розвитку персоналу, досвіду роботи управління групою (в тому числі дистанційно) у компаніях з різних сфер.

Для участі в безкоштовному вебінарі необхідно зареєструватися тут.

Надаємо повний графік вебінарів:

15 червня, 18:00. Тема – «Визначення точки беззбитковості». Спікер – Олена Баришнікова, тьюторка Единбурзької бізнес-школи (викладає курси: Бухгалтерський облік, Прийняття фінансових рішень), викладачка блоку Фінанси програми Diploma in Procurement and Supply (Королівський інститут закупівель та постачання, СIPS, Велика Британія). Генеральна директорка Альянсу Бізнес Освіти з 2005 року.

18 червня, 18:00. Тема – «Як написати бізнес-план». Спікер – Валерій Поворотній, тьютор програми Королівського інституту закупівель та постачання (СIPS) на платформі House of Knowledge. Працює в бізнесі з 1994 року. З 1997 по 2015 рік займав керівні посади в міжнародних компаніях Samsung, Siemens та Sony.

22 червня, 18:00. Тема – «Лідерство у малих командах». Спікер – Наталія Кривда, академічна радниця платформи House of Knowledge та програми МВА Единбурзької бізнес-школи в Україні, тьюторка курсу Лідерство: теорія та практика. Пані Наталія є докторкою філософських наук, професоркою кафедри української філософії та культури КНУ їм Т. Шевченка. Написала понад 100 наукових праць, монографій та підручників.

25 червня, 18:00. Тема – «Комунікація з клієнтами». Спікер – Олена Ковальчук, тьюторка Единбурзької бізнес-школи (викладає курси: HR Management, Організаційна поведінка), організаційна консультантка та бізнес-тренерка. У пані Олени 19+ років професійного досвіду навчання та розвитку персоналу, досвіду роботи управління групою (в тому числі дистанційно) у компаніях з різних сфер.

02 липня, 18:00. Тема – «Управління витратами та прибутковістю бізнесу». Спікер – Оксана Кочмарська, управляюча партнерка «Аккаунтінг ХАБ», експертка з фінансового менеджменту та управлінського обліку, випускниця програми МBA Единбурзької бізнес-школи. В портфоліо пані Оксани більш ніж 300 проєктів за 17 років досвіду.

Нагадаємо, що Дія.Бізнес – масштабний національний проєкт з розвитку підприємництва, який має онлайн- і офлайн-складові. Онлайн-складова – це Національна онлайн-платформа для підприємців. Офлайн-складова передбачає відкриття в різних регіонах України центрів підтримки та хабів для підприємців. Окрім консультацій підприємці зможуть представити свій продукт іншим підприємцям і отримати зворотний зв’язок, пройти освітні програми та отримати додаткові послуги.

За матеріалами Урядового порталу